موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

افشاگری در خصوص دلیل جدایی گواردیولا از بارسلونا| رد پای مورینیو!

  • کد خبر: ۱۰۸۵۸۲
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۹
افشاگری در خصوص دلیل جدایی گواردیولا از بارسلونا| رد پای مورینیو!
پیکه به افشای دلایل جدایی گواردیولا از لالیگا و باشگاه بارسلونا پرداخته‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، بارسلونا در دوران پپ گواردیولا با بازی‌های درخشانی که به نمایش گذاشت ستایش همگان را برانگیخت و توانست جام‌های زیادی را به دست آورد. با این حال رفتن پپ گواردیولا از بارسلونا یکی از اتفاقاتی بود که کمتر کسی انتظار آن را داشت چرا که او توانسته بود عملکرد خوبی در این تیم داشته باشد.

جرارد پیکه در گفتگو با گری نویل در اسکای اسپورت توضیح داد که چرا پپ گواردیولا تصمیم گرفت به دوران سرمربیگری خود در بارسلونا پایان دهد. پیکه گفت: اولین باری را که مورینیو به نیوکمپ آمد، به یاد می‌آورم که ۵ بر صفر مقابل ما شکست خورد. این یک شوک واقعی برای آن‌ها بود و خود رئالی‌ها باور نداشتند. با این حال او رفته رفته رئال را آماده کرد.

پیکه همچنین به رفتار سرمربی پرتغالی در کنفرانس‌های مطبوعاتی اشاره کرد و گفت: مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی همیشه رفتار خاص خود را داشت و می‌دانید درباره چه صحبت می‌کنم. بعد از آنکه مورینیو با رئال‌مادرید قهرمان لالیگا شد گواردیولا تصمیم به رفتن از بارسلونا گرفت و فکر می‌کنم یکی از عمده دلیل‌های رفتن پپ از بارسلونا حضور مورینیو در رئال مادرید بود.

مورینیو در عرض ۱۳۳ بازی در لیگا موفق شد به رکورد ۱۰۰ پیروزی در لیگا برسد در حالی که گواردیولا طی ۱۳۹ بازی به این رکورد رسید.

مورینیو طی ۱۴۴ بازی که هدایت رئال مادرید را برعهده داشت ۱۰۶ برد معادل ۷۴ درصد کسب کرد. آمار گلزنی تیم مورینیو در لالیگا خیریه کننده بود. تیم او ۳۸۸ گل زده و ۱۲۶ گل خورده در پرونده دارد.

علی‌رغم فتح لالیگا، سوپر کاپ و جام حذفی و پایان بخشیدن به سلطه بهترین بارسلونای تاریخ، مورینیو در رئال مادرید درگیری‌های زیادی داشت. پس از صحبت مورینیو درباره رابطه داشتن یوفا با بارسلونا در کنفرانس خبری معروف پس از حذف از لیگ قهرمانان، او به بازیکنان اصلی تیمش دستور داد که برابر آژاکس در لیگ قهرمانان کارت زرد بگیرند تا در مرحله حذفی لیگ قهرمانان بتوانند بدون اخطار بازی کنند. فرو بردن انگشت در چشم تیتو ویلانووا، تحقیر او در کنفرانس خبری که او را پیتو (به جای تیتو) خواند، ریاکار خواندن پپ گوآردیولا و جنگ لفظی با مانوئل پرسیادو که بعد‌ها از دنیا رفت، همه و همه باعث تخریب وجهه این مربی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->